MMO Antalya Şube Isparta, Finike ve Bucak İl ve İlçe Temsilcilikleri Açıldı

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Antalya Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

15 Temmuz 2011

MMO Antalya Şube Isparta İl Temsilciliği yeni hizmet binası, Finike ve Bucak İlçe Temsilcilikleri Oda Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ekber Çakar`ın da katıldığı törenlerle açıldı.

MMO Antalya Şube Isparta İl Temsilciliği Yeni Hizmet Binası Açıldı

MMO Antalya Şube Isparta Temsilciliği Yeni Hizmet BinasıAçılış Törenine Oda Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ekber Çakar katıldı. Isparta Vali Yardımcısı Bekir Sıtkı Hanlıoğlu ve il meslek odaları temsilcilerinin de yer aldığı açılış töreninin açılış konuşmasını Isparta İl Temsilcisi Prof. Dr. Mustafa Acar yaptı. 

Acar, başta Oda Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ekber Çakar olmak üzere Antalya Şube Yönetim Kurulu Üyeleri`ne yeni binalarının kazandırılması konusuda teşekkür etti. Vali Yardımcısı Bekir Sıtkı Hanlıoğlu ise, makinenin her sektörde ve her evde var olduğunu belirterek, " ülkemizin kalkınmasına katkıda bulunan Oda üyelerine ve yöneticilerine bu anlamda teşekkür ediyorum" dedi.

MMO Antalya Şube Bucak İlçe Temsilciliği Açıldı

MMO Antalya Şube Bucak İlçe Temsilciliği Yeni Hizmet Binası Açılış Törenine Oda Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ekber Çakar katıldı. Şube Yönetim Kurulu Üyeleri ve Burdur İl Temsilciliği Başkanı Osman Kısaoğlu`nun da yer aldığı açılışta, MMO`nun 1954 yılından bu yana büyüyen ve bilim ve teknolojinin ışığında hizmetlerini sürdüren bir meslek örgütü olduğunun altını çizen Ali Ekber Çakar, "Bucak İlçe Temsilciliğimizin yeni hizmet binası ile üyelerimize ve halkımıza daha hijyenik ve daha konforlu bir ortamda hizmet sunacağız. Toplumumuzun çıkarlarına yönelik yapımızla hem meslektaşlarımızın bilgi ve birikimlerinin artması için çalışıyoruz hem de halkımızın gereksinimlerine çağa uygun koşullarda cevap vermek için mekanlarımızın bu koşullara uygun olmasına dikkat ediyoruz" diye konuştu. MMO Antalya Şube Başkanı Hüseyin Barut ise, Antalya Şube`nin verdiği eğitim ve hizmetler hakkında bilgiler verdi. Barut, " Bucak İlçe Temsilciliğimizin uzun zamandır talebi olan hizmet binasını açmış olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz" dedi. Açılışa, Bucak Belediye Başkanı Ramazan Ayaz, Bucak Sanayi ve Ticaret Odası Başkanı Hasan Yalçın Mecikoğlu ile Meclis Başkanı Hüseyin Erdem ve çok sayıda Bucaklı katılım gösterdi.

MMO Antalya Şube Finike Temsilciliği Açıldı

MMO Antalya Şube Finike Temsilciliği Yeni Hizmet Binası Açılış Törenine Oda Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ekber Çakar katıldı. Şube Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Finike`deki temsilcilik binası açılış törenine katılan Çakar; MMO`nun bir eğitim merkezi olduğunu belirterek, MMO`nun mesleki uzmanlık çalışmalarının ve akretide kuruluş niteliğinin artarak devam edeceğini söyledi. Ali Ekber Çakar, Finike Temsilciliği ile artık bölge halkının hizmetlerine daha hızlı cevap vereceğini de sözlerine ekledi. Finike`de çalışan Oda üyeleri ile Finike Belediye Başkanı Nail Dülgeroğlu ve İnşaat Mühendisleri Odası Finike Temsilcisi`nin de katılım gösterdiği açılışta; Şube Başkanı Hüseyin Barut`da şunları söyledi: "Batı Akdeniz Bölgesi`nde temsilcilik açarak Kaş, Kumluca, Demre, Tekirova ve çevre yörelerde hizmet veren meslektaşlarımız ile bölge halkının Oda`dan beklentilerine hızlı cevap vereceğimiz için mutluluk duyuyoruz".