MMO Antalya Şube Finike Temsilciliği Açıldı

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Antalya Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

14 Temmuz 2011

MMO Antalya Şube Finike Temsilciliği Yeni Hizmet Binası Açılış Törenine MMO Genel Başkanı Ali Ekber Çakar katıldı. Şube Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Finike`deki temsilcilik binası açılış törenine katılan Çakar; MMO`nun bir eğitim merkezi olduğunu belirterek, MMO`nun mesleki uzmanlık çalışmalarının ve akretide kuruluş niteliğinin artarak devam edeceğini söyledi. Ali Ekber Çakar, Finike Temsilciliği ile artık bölge halkının hizmetlerine daha hızlı cevap vereceğini de sözlerine ekledi. Finike`de çalışan Oda üyeleri ile Finike Belediye Başkanı Nail Dülgeroğlu ve İnşaat Mühendisleri Odası Finike Temsilcisi`nin de katılım gösterdiği açılışta; Şube Başkanı Hüseyin Barut`da şunları söyledi: "Batı Akdeniz Bölgesi`nde temsilcilik açarak Kaş, Kumluca, Demre, Tekirova ve çevre yörelerde hizmet veren meslektaşlarımız ile bölge halkının Oda`dan beklentilerine hızlı cevap vereceğimiz için mutluluk duyuyoruz".